HOE HET WERKT

Jij zoekt een meubelstuk voor een bepaalde ruimte. Dat kan van alles zijn; Een eettafel, een TV-meubel, een kast, een bed. Wat het ook is, het moet passen in jouw interieur, het moet functioneel zijn en je wil een degelijk stuk vakwerk. Je hebt al wel een idee, maar je laat het ontwerpen en maken graag aan een goede vakman over.

Neem dan contact met me op. We gaan in gesprek over je wensen en zoeken naar de juiste oplossing voor jouw vraag. De ruimte en jouw interieur brengen mij op ideeën en daarmee ga ik aan de slag met een ontwerp. Dat teken ik voor je uit en als jij tevreden bent, begint mijn avontuur in de werkplaats. Van tevoren geef ik aan wat de kosten zijn en hoe lang de levertijd is. Ik zorg ervoor dat je een meubel krijgt waar jij 100% tevreden over bent en waar ikzelf trots op ben!

WIE IK BEN

Mijn naam is Jan van der Vlies, ervaren meubelmaker. Van jongs af aan ben ik bezig met hout en als tiener maakte ik al mijn eerste eigen meubels. Na de havo heb ik bedrijfseconomie gestudeerd aan de heao. Daarna heb ik echt mijn hart gevolgd. Ik wilde bezig met het vak waar ik een passie voor heb; meubels maken. Daarom volgde ik de opleiding tot meubelmaker en werkte daarna bij verschillende bedrijven. Ondertussen heb ik meer dan 20 jaar ervaring in het maken van meubels.

Ik ben iemand die graag ontwerpt. Mijn creativiteit en ruimtelijk inzicht gebruik ik om iets te ontwerpen wat aansluit bij de ruimte en het interieur en wat mooi, functioneel en degelijk is. Ik houd van het denkproces; wat zou hier mooi passen? welke houtsoort kan ik gebruiken? hoe zorg ik voor een mooie duurzame constructie? Ik hou ook van de uitvoering. Het werk in de werkplaats is een avontuur. Langzamerhand zie ik het ontwerp werkelijkheid worden. Wat eerst in het hoofd zat, en later op papier stond, is ineens tastbaar aanwezig in de werkplaats. Als het meubelstuk tenslotte in de ruimte staat waar het voor bedoeld is en alles op z’n plek valt, dan geeft me dat een voldaan gevoel. Dat is waar ik het voor doe!